Share'ngo je priročen za vas in koristen za vaše mesto

Prijazen do okolja in vaše denarnice

Ne-električno mestno vozilo proizvaja škodljive izpušne pline in povprečno kar 15 gramov CO2 na prevožen kilometer. Stroški zavarovanj, davkov, vzdrževanja in goriva pa znašajo približno 3000 - 3500 € letno.
Z uporabo naše storitve in avtomobilov rešujete okolje in naš planet. Poleg tega lahko denar zapravite drugje, saj je naš električno vozilo cenejše od običajnih avtomobilov.

Za prostornejša in bolj zelena mesta

Danes avtomobili v mestu zavzamejo približno 10 % razpoložljivega prostora in kar 95% časa mirujejo: ali ne bi bilo mesto lepše z veliko manj avtomobili, tako kot na primer Pariz ali Berlin? Če uporabljate Share'ngo, lahko svoj avto pustite doma, ali poskusite za določeno obdobje manj voziti, nato pa primerjajte, koliko časa boste prihranili pri iskanju parkirnega prostora.

Nič več parkirnih listkov!

Nihče ne mara plačevanja kazni za parkiranje! Čeprav si jih morda zaslužimo. A pogosto so naše službe, dom, kino in naša najljubša restavracija v okolju, kamor se ne moremo kar pripeljati in parkirati. Pri souporabi električnih vozil lahko pozabite na parkirne listke in kazni ter se izognete morebitnim neprijetnim presenečenjem. Brezplačno lahko namreč parkirate na vseh javnih plačljivih parkiriščih.

Tiha in zabavna vozniška izkušnja

Električno vozilo je blagodejno za našo dušo ... in naše zdravje. Mesto osvobaja škodljivih toplogrednih plinov in oglušujočega hrupa, zaradi česar postane mestno življenje prijetnejše. Presenečeni boste, kako preprosta in zabavna je lahko vožnja; "mestna mobilnost" z vsemi funkcijami, ki jih potrebujete.