Kako deluje Share'ngo?

1. Prijava je hitra in enostavna

Registracija je hitra in preprosta. Ko izpolnite prijavni obrazec in vpišete svoje osebne podatke, kot sta vozniško dovoljenje in EMŠO, s kreditno kartico (tudi predplačniško) kupite paket dobrodošlice po ceni 5 € in in pridobite 30 minut. Nato lahko Share'ngo takoj začnete uporabljati. Na koncu prijavnega obrazca prejmete kodo, s katero lahko k registraciji povabite tudi svoje prijatelje. Ko se oseba z vašo kodo prijavi v storitev, oba brezplačno prejmeta 30 minut.

2. Rezervirajte in odpeljite

Z našo aplikacijo za iOS in Android lahko svoje vozilo poiščete na zemljevidu, ga izberete in rezervirate s klikom na BOOK CAR med tistimi, ki so vam najbližje. Za prihod do vozila imate na voljo 20 minut časa in ne pozabite: vozilo lahko odklenete s pametnim telefonom ali RFID kartico Share'ngo.

3. Preprosta in zabavna vožnja!

Vožnja s Share'ngo električnim avtomobilom je res enostavna in zabavna. Vozilo ima 120 km avtonomije, doseže najvišjo hitrost 85 km/h, nudi vse tipične prednosti električnih vozil in udobje majhnega mestnega avta. Share'ngo vozilo ima samodejni menjalnik in parkirne senzorje, LED luči, električni pomik stekel, klimatsko napravo, stereo zvočni in navigacijski sistem.

4. Odpravite se (skoraj) kamorkoli

S Share'ngo vozili se lahko odpeljete (skoraj) kamorkoli, lahko vozite tudi zunaj našega operativnega območja, vendar pa morate vožnjo končati v območju delovanja. Vožnja po obvoznici ali avtocesti, na območjih za pešce in pasovih za avtobuse ni dovoljena.

5. Brezplačno parkirajte, kjerkoli želite

Nič več kazni za napačno parkiranje! Share'ngo vozila lahko brezplačno parkirate na plačljivih parkiriščih, pri tem pa vam ni treba skrbeti za polnjenje, saj to uredimo mi.

6. Preprost način plačevanja, plačate le takrat, ko uporabljate vozilo

Plačate samo dejanske minute v vozilu. Vsaka vožnja bremeni vašo kreditno kartico. Na zavihku ‘uporabniški profil’ lahko preverite, koliko voženj ste opravili in koliko ste plačali. Tu lahko kupite tudi naše minutne pakete, ki najbolj ustrezajo vašim potrebam.